Кои сме ние?

Ние сме екип от млади, мотивирани умове, които обичат работата си. Благодарение на наблюденията ни как брандове и личности се мъчат да популяризират Instagram акаунтите си, но неуспешно, решихме да създадем SocialDrain. Услугата ни предоставя автоматизация на Instagram профила ви, която ще ви помогне да достигнете до повече хора и да популяризирате вас и ващата марка. Можем също да се похвалим, че успешно изграждаме мрежа от акаунти, които разполагат с десетки хиляди последователи. Ние разказваме вашата история, в която хората се влюбват!

Твоите последователи са в Instagram, но те не знаят кой си.

 

Какво му е забавното да купувате фалшиви последователи и харесвания? Истинският инфлуенсър се нуждае от истинско взаимодействие с хората в реалния живот. Ключът към растежа на профила Ви и привличането на повече последователи е да сте активен.
Това става като харесвате, коментирате и следвате нови хора всеки ден, които да достигнете. По този начин увеличавате вероятността другите да ви забележат. Това обаче бързо се превръща в работа на пълно работно време и не оставя време за ежедневието ви.

Екип

Ивайло Тодоров Founder & СЕО

Робърт Райчев Founder & Programmer

Кристина Георгиева Customer Support

Станислава Белчева Front End Developer