Да! Ние се грижим за защитата на вашите лични данни като гарантираме за тяхната сигурност!

Да, важно е да ни предоставите достъп до вашия акаунт. Ние анализираме поведението на последователите ви и изработваме стратегия, по която ще работим. Това не по никакъв начин не означава, че вие няма да имате достъп до него. По всяко време вие ще имате възможност да достъпите вашия профил и да го менажирате, както до този момент.

В процеса на работа вие ще видите многократно увеличение на ангажираността на вашите последователи. Ще забележите повишаване на харесванията и коментарите. Нашата цел е да удовлетворим всички нужди на клиентите си, а това се постига с ефективна работа.

Вие ще ни помогнете с това. При избор на пакет вие ни споделяте дали искате да се фокусираме върху таргет група (таргетиране по местоположение, пол и възраст) или да стесним таргетирането и да се насочим към конкретни профили. Това ще улесни нашият екип при изработването на вашата индивидуална стратегия и ще я направи по-ефективна.

Заплащането на всички пакети се осъществява до 7 дневен срок след получаване на поръчката. В противен случай тя се анулира и се счита за невалидна.

В момента предлагаме 3 метода за разплащане:
– PayPal
– Банков превод
– Паричен превод чрез Еконт или Speedy

Ние гарантираме в нашето качество на работа, но въпреки това даваме право на всеки, който не е доволен от нашата услуга да поиска своите пари обратно. Разбира се това може да стане до 7 дни след приключване на съвместната ни работа.

Не, последователите, които ще придобиете са хора, които се ангажират със съдържанието ви. В рамките на 7 дни след приключване на съвместната ни работа се ангажираме да ви набавим загубения брой последователи при евентуална загуба, която не е по ваша вина!

Поддръжка от най-високо ниво!

Имате въпроси, специална заявка или просто искате да си поговорим? Нашият отдел по подръжка ще се погрижи за вас и с радост ще отговори на всички ваши въпроси.